Empresa

Empresa

Som un equip humà de més de 20 professionals

A Assessoria Vigué som una assessoria especialitzada en l’àmbit laboral, fiscal, jurídic i comptable, la gestió administrativa i assegurances. Actualment comptem amb un equip humà de més de 20 professionals especialitzats en cada una de les àrees d’actuació per donar el millor servei a empreses i particulars.

Ens agrada conèixer als nostres clients i que ells ens coneguin a nosaltres. Ens fem nostres els seus problemes i ens involucrem al màxim per trobar la solució adient amb els mínims tràmits i costos possibles.

Valors

Som propers, clars i flexibles.

Comptem amb el valor de l’experiència. Hem viscut i portat a terme milers de casos i gestions que ens han donat el bagatge necessari per seguir-ho fent en el futur amb seguretat i total garantia d’èxit.

Història

D’ASSESSORIA VIGUÉ

Assessoria Vigué va iniciar la seva activitat com a tal el 1969, en un espai habilitat al pis on vivia la família Vigué Pujol, al carrer dels Marquesos de Palmerola, de Sant Hipòlit de Voltregà. L’any 1975, les dependències es van traslladar a un habitatge de la Plaça de Catalunya, com també la residència familiar.

Josep Vigué Verdaguer (1935-2014), persona entregada a la feina, al compromís, al lideratge i a buscar l’excel·lència en tot moment, en va ser l’iniciador. Compaginava aquesta feina incipient per compte propi amb el treball per compte aliè a altres companyies.

En Josep tenia gran confiança i determinació per fer que la seva empresa (que era també un repte vital per a ell) tirés endavant; d’altra banda, l’avalava la seva experiència prèvia, a empreses com ara Filatures Voltregà i Marquet, on havia treballat com a responsable de Recursos Humans. Així, ja des d’un principi, Assessoria Vigué va oferir a la clientela el servei de gestió de nòmines, al qual s’afegiria el capítol d’assegurances.

Els primers temps, Josep Vigué va tenir el suport de Ramon Capellas. A aquest equip, s’hi va unir (el 1978) el fill gran de la família, Andreu Vigué Pujol, al qual s’afegirien posteriorment els seus germans Miquel i Teresa, en el que va ser la plena entrada de la segona generació a l’empresa familiar, que no ha deixat de créixer en volum de clientela i en nombre de serveis.

Tots tres germans destaquen de son pare la confiança que els va fer en tot moment, com a punt rellevant en l’èxit del progressiu traspàs generacional.

El 2002, Assessoria Vigué va obrir oficines noves, amb tres plantes a l’immoble de plaça de Catalunya. Una ampliació que es va completar el 2020

Avui Assessoria Vigué té 24 treballadors i ofereix servei a més de 2.000 clients.

El 2019, es va editar el llibre biogràfic de Josep Vigué Verdaguer, Josep Vigué, l’èxit de la constància, que inclou (no pot ser d’una altra manera) l’origen i l’evolució d’Assessoria Vigué.

Llibre 'Josep Vigué, l'èxit de la constància'

Contacta amb nosaltres

Coneix-nos